ER WORDT GEKERKT IN DE LEBUINUS

DE LEBUINUS IS VAN ONS ALLEMAAL

Pastoraat

De taakgroep pastoraat stimuleert het omzien naar elkaar binnen de gemeente. In het midden van de gemeente werkend, heeft zij veel bezoek-contacten met mensen in verschillende omstandigheden. De ouderlingen en taakgroepleden worden daarbij geholpen door vele bezoekvrijwilligers en hun coördinatoren. Zij komen twee keer per jaar samen voor toerusting en overleg.

Een belangrijk moment van ontmoeting is het koffiedrinken na de dienst. Ook zijn er tal van gespreks- en eetgroepen, deels naar leeftijd gevormd. We streven ernaar contact te houden met de ouderen binnen de gemeente, zeker als zij er zelf niet zo gemakkelijk op uit kunnen.

Daarnaast draagt de taakgroep pastoraat verantwoordelijkheid voor:

• de Ken-je-kerk avond voor Nieuwingekomenen
  • de Groothuisbezoeken
  • de Verjaarmiddagen voor gemeenteleden van 80+
  • de OverzomerenOverwinteren bijeenkomsten, met gezellige en verdiepende ontmoetingen
  • de Eeuwigheidszondag en Allerzielen – een gedenkmoment voor mensen die een kaarsje willen aansteken voor een overledene
  • enkele gespreksgroepen voor ouderen

De taakgroep pastoraat wordt gevormd door de ouderlingen: Ankie Bakker, Phia Boon, Sander van Dalfsen en Rommy Pebesma (vz), de leden: Betty Broekhuis, Maurits van Elsäcker, Dewes van Lohuizen en Ilse Kaljouw en Saar Hoogendijk als predikant.

Wenst u contact?

Bel of mail Rommy Pebesma 06-57582340; rommypebesma@kpnmail.nl