GEVOLGEN CORONAVIRUS LEBUINUSKERK

Klik hier voor meer informatie

DE LEBUINUSKERK IS VAN ONS ALLEMAAL

Communicatie

Onze kerkgemeenschap is bijzonder actief. Er wordt van alles georganiseerd: gespreks- en gebedsgroepen, overwinteren, overzomeren, kerkcafé, activiteiten voor de jeugd, Coventrygebed en nog veel meer. Dat vraagt veel interne communicatie.

Wij hebben de ambitie als kerk zichtbaar te zijn in de stad Deventer; “Kerk in de stad”. Dat vraagt om externe communicatie.

De Protestantse Gemeente Deventer is een actieve kerkgemeenschap. Buiten de wekelijkse erediensten op zondagmorgen zijn er gespreksgroepen voor alle leeftijden, lezingen, concerten en andere bijeenkomsten. Zo zijn er in de zomervakantie activiteiten voor thuisblijvers en wordt er elke vrijdag om 12:15 uur gebeden voor de wereldvrede in het zogeheten Coventrygebed. Een goede communicatie is van groot belang om alles helder te laten verlopen.